Djeco 8843 Matricák - Dinoszauruszok - Dinosaurs (BO8843)

Djeco 8843 Matricák - Dinoszauruszok - Dinosaurs (BO8843)

1 390 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Djeco 8843 Matricák - Dinoszauruszok - Dinosaurs (BO8843)

1 390 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
Termékleírás
Ezzel a színes és mókás dinókat ábrázoló matricákat tartalmazó készlettel feldíszítheted füzeteidet, tolltartód, meghívóidat és amit csak szeretnél! Tartalma: 160 db matrica 2x2 db 20*20-as lapon. A Párizsból érkezett egyedi, színes és izgalmas Djeco játékokat eredeti és egyedi tervek alapján készítik, termékei a legmagasabb minőségi szintet érik el. Az ötletes, kreativitást és gondolkodást fejlesztő játékok minden korosztály számára felejthetetlen pillanatokat ígérnek! Kiváló ajándék!

Nagyon kedves grafikájú dínókkal matricázhatod fel az eszközeidet. Készíts különleges meghívókat, üdvözlő és ültető kártyákat ezekkel a csodaszép matricákkal! A maradékot használd a szoba díszítéséhez, vagy tedd velük egyedivé a dolgaidat! Tartalom:
  • 160 db matrica ( 2 lap )
A csomagolás mérete: 22 x 23 x 0,3 cm Ajánlott életkor: 4 - 12 éves korig Kiknek: fiú knak, lányoknak, mindkettőnek.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.